Εισαγωγή

Το WWW.LABRAX.GR είναι ένα νέο site το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να φιλοξενήσει το κυνήγι με ψαροντουφεκο του αδιαφιλονίκητου κυρίαρχου της ακτογραμμής, του λαυρακιού. Μέσα στις σελίδες του θα βρείτε πληροφορίες για τη βιολογία του ψαριού, τον απαραίτητο εξοπλισμό, τις διάφορες τεχνικές σύλληψης του, καθώς και άρθρα που αφορούν την φυσιολογία του ψαρέματος του.

Σκοπός είναι, μέσα από τις απαντήσεις στα 3 θεμελιώδη ερωτήματα (Που, Πότε και Πώς) να αποκτήσει πλεονέκτημα ο ψαροκυνηγός και να βγαίνει χαμογελαστός από την θάλασσα τις περισσότερες φορές!

Μέσα από την περιήγηση του ο επισκέπτης, θα αφομοιώσει πληροφορίες ανάλογα με την εμπειρία του σε αυτό το ψάρεμα. Οι πιο έμπειροι θα φρεσκάρουν τις γνώσεις τους, και θα επιλέξουν το βαθμό και το μέγεθος της πληροφορίες που τους ενδιαφέρει. Οι ψαροκυνηγοι που ξεκινούν σήμερα, θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να βρουν απαντήσεις στα δεκάδες ερωτήματα που όλοι μας είχαμε στο ξεκίνημα.

Φυσικά είναι αδύνατο από μια τέτοια προσπάθεια να λείπουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο, καθώς και οι ιστορίες για επιτυχίες (και αποτυχίες!!!), όλα με στόχο πάντα να αποκαλύψουν κομμάτια από τον μαγικό κόσμο του λαυρακιού.

Καμία προσπάθεια δεν είναι τέλεια εν τη γένεση της, έτσι και το LABRAΧ.GR έχει πολύ δρόμο ακόμη για την ολοκλήρωση του. Στο υποβρύχιο κυνήγι εξάλλου περισσότερη σημασία έχει το ταξίδι παρά ο προορισμός. Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα συμπληρώνονται οι πληροφορίες, θα ανανεώνεται το φωτογραφικό υλικό και θα εμπλουτίζεται το site με νέα βίντεο. Οι συχνές λοιπόν επισκέψεις μόνο κερδισμένους θα σας αφήσουν!!!